06-03 masterclass solidaria - ciclo-indoor webEl Patronat Municipal d’Esports del Vendrell, amb els seus monitors de ciclo-indoor, organitzaran una classe magistral solidària per al proper 13 de juny.

Serà una activitat a l’aire lliure que tindrà lloc de 9 h a 13 h a la Rambla del Vendrell, amb la qual es pretén ajudar, amb una aportació solidària, els nens amb càncer de La Casa dels Xuklis. Aquesta aportació serà de 5 € per classe o hora i per persona. Tothom que participi en aquesta activitat rebrà de regal una entrada d’1 dia per a un amic per gaudir de les instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports (av. Camp d’Esports i ctra. Dr. Robert).

L’activitat es realitzarà en quatre sessions: a les 9 h, “The Strongest”, amb els monitors Quim i Maru; a les 10 h, “Rock Team”, amb els monitors Xavi i Txema; a les 11 h, “Muscle Team”, amb els monitors Yolanda i Carlos, i a les 12 h, “Ciclo-indoor Xtrem”, una classe conjunta amb cinc monitors: Maru, Xavi, Txema, Yolanda i Carlos.©2019 Ajuntament del Vendrell