06-01 SAJazzBandwLa jove formació de prestigi Sant Andreu Jazz Band, junt amb el gran trompetista nord-americà Jon-Erik Kellso, oferirà un concert a l’Auditori Pau Casals el proper diumenge 7 de juny, a les 20 h, inclòs en el Cicle + Músiques.

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda l’any 2006 al barri de Sant Andreu de Barcelona, sota la direcció de Joan Chamorro. Està formada per joves d'entre set i vint anys. I en ella hi ha músics com Andrea Motis o Rita Payés. Fins ara ha enregistrat cinc CD-DVD i una pel·lícula, A film about kids & musics, del director Ramon Tort, en la qual es plasma la manera de fer, gaudir, aprendre i compartir la música. La Sant Andreu Jazz Band ha participat en festivals de jazz, com, per exemple, els de Barcelona, Terrassa, Tarragona, Andorra, Girona, Arenys de Mar, Granollers i Muel, per citar els més importants. Això fa que la Sant Andreu Jazz Band es consolidi com a projecte pedagògic musical reconegut i avalat per músics de renom internacional com Jesse Davis, Terrell Staford, Dick Oatts, Kenn Peploswky, Bobby Gordon, Perico Sambeat, Ricard Gili, Scott Hamilton, Scott Robinson o Ignasi Terraza, entre d'altres. Durant els seus nou anys de trajectòria, també ha tingut oportunitat d'actuar a Europa.

El trompetista nord-americà Jon-Erik Kellso participa en aquest concert com a solista destacat. Per veure’n la importància que té com a músic reconegut, només cal dir que ha intervingut en la gravació de més de cent CD. Des de ben jove ja va començar a estudiar música, prop de Detroit, on va néixer l’any 1964. A finals dels anys vuitanta es va traslladar a Nova York, on és un element actiu de la música de jazz. Ha actuant junt amb Wynton Marsalis, Elvis Costello i Vince Giordano, per només esmentar tres músics destacats. També ha participat en bandes sonores de cinema i de televisió.



©2019 Ajuntament del Vendrell