05-29 Jaume Carner2wEl proper dimecres 3 de juny s’iniciaran les obres d’asfaltatge del tram de l’avinguda Jaume Carner comprès entre la rotonda del carrer de la Cerdanya i la cruïlla entre la carretera del Dr. Robert i la carretera de Valls (més coneguda com a “punt Ribas”), que tindran una durada aproximada de 2 dies. Per tant, es preveu que el divendres 5 de juny el tram afectat per les obres es pugui tornar a obrir a la circulació en els seus dos sentits.

Aquests treballs d’asfaltatge comportaran diversos talls de carrers i afectacions en l’estacionament, que es detallen a continuació:

Talls de carrer

-Avinguda de Jaume Carner en els dos sentits en el tram comprès entre la rotonda del carrer de la Cerdanya i la cruïlla entre la carretera del Dr. Robert i la carretera de Valls (més coneguda com a “punt Ribas”).

-Avinguda de Jaume Carner (carril en sentit a Tarragona des de la carretera de Barcelona).

-La Rambla, en el tram comprès entre la carretera del Dr. Robert i l’avinguda de Jaume Carner, així com en el tram entre l’avinguda de Jaume Carner i el carrer de Prat de la Riba.

-Carrer del Born, a l’altura de l’avinguda de Jaume Carner (desviació a plaça Orient).

-Carrer Orient, a l’altura del pas inferior cap al Puig-Pèlag (desviació cap al Puig-Pèlag).

-Carrer del Dr. Güixens, entre el carrer de la Cerdanya i l’avinguda de Jaume Carner.

 

Afectació als estacionaments:

-Pàrquing de l’estació de RENFE:

Restarà prohibit l’estacionament des de les 00:00 h del dia 03/06/2015 fins a final d’obra.

  • -C/ Cerdanya:

Restarà prohibida la parada i l’estacionament al lateral esquerre del carrer per facilitar la circulació com a conseqüència de l’augment de trànsit.

  • -Av. Jaume Carner:

Restarà prohibida la parada i l’estacionament al tram comprès entre el carrer del Forn de la Calç fins a la zona dels contenidors, ja que aquí s’hi ubicarà la parada d’autobús de manera provisional fins a final d’obra. La zona de càrrega i descàrrega restarà operativa normalment.

  • -Ctra. Dr. Robert:

Restarà prohibida la parada i l’estacionament al tram comprès entre la carretera de Valls fins a la Rambla, en tots dos costats del carrer.

  • -La Rambla:

Restarà prohibit l’estacionament al tram comprès entre la carretera del Dr. Robert i l’avinguda de Jaume Carner; així mateix, aquest tram restarà tancat a la circulació. Restarà prohibit l’estacionament al lateral de numeració parell (costat de l’antiga Biblioteca Popular), ja que es traslladarà al lloc la parada de taxi.

  • -Plaça Orient:

Restarà prohibit l’estacionament a la zona blava, ja que es reservarà als comerciants del Mercat Municipal, en no poder disposar de la zona de càrrega i descàrrega habitual.

Restarà anul·lada la càrrega i descàrrega existent al tram de carrer comprès entre el carrer del Born i la plaça del Mercat, enfront de la porta d’accés del Mercat Municipal, per tal de desviar els vehicles que circulin pel carrer del Born.

 

Limitacions de circulació:

Restarà limitada la circulació pels carrers afectats per les obres (c/ Cerdanya, c/ Prat de la Riba, la Rambla, ctra. Dr. Robert i av. Jaume Carner ) a vehicles amb MMA < o = a 3.500 kg, excepte els autobusos.

Es prohibirà el gir a la dreta a la cruïlla dels carrers de Ramon d’Abadal i de la Riera de la Bisbal als vehicles amb MMA > a 3.500 kg per limitació d’alçada (hauran de realitzar el gir a la cruïlla següent, amb la carretera de Sant Salvador).

 

Itineraris recomanats:

Es recomana fer ús de les variants (N-340 o C-51) per accedir al Vendrell sud o nord. Des del nucli urbà es recomana fer ús de les vies de Ramon d’Abadal (el Puig), accedint des de la C-31 o/i ctra. de Barcelona i de l’avinguda del Baix Penedès accedint des de la ctra. de Valls i/o C-51.

 

Altres observacions:

Les persones que disposin de pàrquing amb accés/sortida des del tram afectat per les obres de l’avinguda de Jaume Carner NO podran accedir/sortir amb els seus vehicles mentre duri l’obra. Per tant, es recomana que, en cas d’haver de fer ús dels vehicles, tinguin la prevenció de no deixar-los estacionats als pàrquings.

Es recomana estacionar els vehicles als pàrquings perifèrics (c/ Colom, pàrquing del Puig-Pèlag) i accedir a peu al centre de la vila. Com a conseqüència d’aquestes obres, es preveu trànsit dens a tot el nucli urbà i es prega la màxima col·laboració ciutadana.



©2019 Ajuntament del Vendrell