Museu Deu 250El proper dilluns 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus i el Museu Deu ho vol celebrar amb diferents activitats durant el mes de maig.

El divendres 15 de maig, a les 19 h, tindrà lloc la conferència “El tabú de la mirada”on es podrà contemplar l’exposició temporal “Les models: una vida al descobert” amb una nova mirada. L’acte anirà a càrrec d’Ernest Benito, exdirector del Museu Deu.

El dissabte dia 16 i el diumenge dia 17 tindrà lloc la tradicional jornada de portes obertes.

El dissabte dia 16 el Museu Deu ha organitzat el “Taller d’estampació: crea el teu propi segell”. Els nens i nenes que participin coneixeran la història i els diferents tipus d’estampació i crearan el seu propi segell per estampar. L’activitat, totalment gratuïta, està pensada per a nens i nenes a partir de 6 anys i cal inscripció prèvia. Els tallers duren una hora i es pot triar l’horari: d’11 a 12 o de 12 a 13h.

El dijous dia 21 de maig, a les 15:15 h, el Museu Deu ofereix la possibilitat de “Descobrir el Vendrell”. El punt de trobada és el Portal del Pardo i durant una hora es farà una passejada pel centre del Vendrell per conèixer les històries del nostre poble.

El divendres 22 de maig, a les 19 h, tindrà lloc l’acte “La model en primera persona”. És un acte entorn l'exposició temporal "Les models: una vida al descobert". Es comptarà amb la presència de dues models (Maria Gato i Claudia Cascante) que parlaran sobre la seva pròpia experiència i la relació que van tenir o tenen amb l'artista. També participarà l’escultora Teresa Riba mostrant-nos les seves escultures de nens i nenes.

I per finalitzar el mes de maig, el divendres dia 29, a les 20 h, tindrà lloc el tradicional concert a càrrec dels “Solistes de la Coral Polifònica del Vendrell”, dirigits per Joan Toldrà.

Totes les activitats són gratuïtes.



©2019 Ajuntament del Vendrell