04-21 Concurs dibuixaigües de tomoví convoca una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil, en el qual poden participar tots els nens i nenes de 3r i 4t de primària del Vendrell. El lema, “Omple el teu món de vida”, vol ressaltar la importància d'usar de forma responsable els recursos naturals, entre ells l'aigua, per potenciar el desenvolupament sostenible del nostre entorn més proper.

Amb l'objectiu de fomentar l'habilitat dels nens en l'ús de les noves tecnologies i de contribuir en el desenvolupament sostenible, evitant la utilització del paper, el Concurs es desenvolupa a través del microsite www.ompleelteumondevidaambaiguesdetomovi.cat.Aquí, el nen trobarà multitud d'il·lustracions (animals, plantes, rius, fonts…) per recrear el que per a ell seria el seu entorn ideal i afegir-li el nom que més els agradi. El president d’aigües de tomoví i regidor d’Aigües, Jaume Escarré, apunta que l'objectiu és que “creïn el seu lloc ideal i li donin vida portant l'aigua a persones, animals i plantes, com ho fa cada dia la seva companyia de l'aigua”.


El Concurs fa set anys que difon entre els més joves del Vendrell el coneixement del cicle integral de l'aigua i com, amb simples gestos del dia a dia, poden contribuir en un ús més eficient d'aquest recurs natural. La iniciativa implica nens, col·legis, professors, mitjans de comunicació i administració entorn de la difusió de missatges de compromís mediambiental que van dirigits fonamentalment a un públic infantil i que acaben calant en tota la població. “És una mostra més del nostre compromís per la formació i sensibilització dels nens. Confiem a tenir de nou una gran participació”, afegeix el regidor.

La data de presentació de les composicions conclou el 15 de maig i el nom dels guanyadors es difondrà el dia 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, a l’oficina d’aigües de tomoví, a la pàgina web www.aiguesdetomovi.cat i al microsite del Concurs.

La cartera de guardons inclou una tauleta per al guanyador i set jocs educatiu “El meu primer hort”, per als finalistes.



©2019 Ajuntament del Vendrell