04-13 lliurament premis concurs 2013 250El XLIII Concurs Literari Sant Jordi, organitzat per l’Ajuntament del Vendrell i adreçat a la població escolar del municipi, ha comptat enguany amb la participació de 1.156 alumnes de 3r de primària fins a 2n de batxillerat, que han escrit les seves històries al voltant de la biblioteca. L'any passat hi van participar 931 escolars i fa dos anys 1.082; per tant, aquest any s’ha assolit un nou rècord de participació.

En aquesta edició es donaran tres premis per curs des de 3r de primària fins a 2n de batxillerat. Així mateix, com cada any, tots els participants rebran, com a obsequi, un llibre que recull els treballs premiats l'any anterior, il·lustrats pels alumnes de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa, que es repartiran a les escoles perquè cada una els faci arribar als seus alumnes participants.

En aquests moments, els 29 membres que formen el Jurat ja s’estan llegint les redaccions per triar les guanyadores del XLIII Concurs Literari Sant Jordi. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dijous 23 d'abril, a 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Pep Jai (en cas de pluja, l'acte es farà al Teatre Municipal Àngel Guimerà).

L’organització fa una crida per omplir de nens i nenes la plaça Pep Jai per ovacionar els guanyadors del Concurs 2015.©2019 Ajuntament del Vendrell