Txi Kung2wDurant el segon trimestre del 2015 l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell organitza un curs d'entrenament de la memòria i un curs de txi-kung. Les inscripcions per participar-hi es poden fer del 23 de març al 2 d'abril.

El curs d'entrenament de la memòria s'iniciarà el 7 d'abril. L'activitat es durà a terme en dos horaris: els dimarts de 9.30 h a 11 h i els dimarts d'11.30h a 13h, a l'Esplai del Tívoli. La matrícula per a aquest taller té un cost de 33 euros. Aquest curs té com a objectius principals exercitar la memòria, potenciant les diferents funcions cognitives, prevenint el deteriorament cognitiu, afavorint la comunicació i potenciant les relacions.

La segona proposta, el Curs de txi-kung, començarà el 8 i 9 d'abril, segons l'opció. Els matriculats en la primera opció faran la classe els dimecres d'11 h a 12.30 h a l'Esplai del Tívoli. La segona opció proposa l'exercici cada dijous d'11 h a 12.30 h, en aquest cas, a l'Esplai del Tancat. La matrícula té un cost de 33 euros.

El txi-kung és una gimnàstica procedent de la Xina, que possibilita un rendiment físic i intel·lectual més gran i contribueix a l'equilibri emocional. Es practica a través d'uns exercicis suaus que no requereixen esforç físic.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l'Àrea de Gent Gran de l'Esplai del Tívoli (2n pis). Les places són limitades.©2019 Ajuntament del Vendrell