03-12 10segons per millorar DSC 0652 250Aquesta setmana, el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell ha incorporat a l’oficina un innovador sistema d’opinió, el terminal Happyclick®, que permetrà conèixer i recollir l’opinió dels turistes i els visitants en temps real.

Així doncs, un any més (aquest cop amb el sistema de valoració i d’opinió en temps real), l’Ajuntament del Vendrell iniciarà durant la segona quinzena de juny el període d’enquestes als usuaris de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, el qual s’allargarà fins al 15 de setembre.

Les platges del Vendrell tenen la certificació ISO 14001:2004 i la ISO 9001:2008. Aquesta certificació integrada és una eina que ajudarà les platges del Vendrell a ser més competitives, ja que donen confiança als usuaris i les diferencien d’altres zones, pel fet d’oferir més qualitat a les instal·lacions i en els serveis, un entorn natural cuidat i més seguretat.

L’enquesta també es pot contestar en línia des de la pàgina web www.elvendrellturistic.com (està disponible en diversos idiomes).



©2019 Ajuntament del Vendrell