03-02 la magia de la veu-3 es 250El proper dissabte 7 de març, a les 22 h, a l'Auditori Pau Casals, el saxofonista Joan Chamorro iniciarà el Cicle de Jazz 2015 amb la presentació de La màgia de la veu amb Ignasi Terraza, al piano; Josep Traver, a la guitarra; Esteve Pi, a la bateria, i les quatre joves instrumentistes i cantants Magali Datzira, Rita Payés, Andrea Motis i Eva Fernández.

Aquest treball és un sincer homenatge a quatre grans veus de la història del jazz: Billie Holiday, Sara Vaugan, Dinah Washinton i Ella Fitzgerald. El desig de Joan Chamorro és que «mitjançant aquest treball i aquestes joves veus, aquelles persones que no coneixen el jazz vocal sentin curiositat i comencin un camí de descobriment d’allò que pot ser una font de plaer immesa».

Per tant, es tracta d'un inici excepcional del Cicle de Jazz a l’Auditori 2015.

Abans, el divendres 6 de març, a les 20:30 h, a l’Escola Músics del Vendrell, Jazz a a l'Auditori tindrà un important pròleg amb el concert que faran els guitarristes Javi Martínez i Filip Treppesch, juntament amb el contrabaixista Joan Pinós. Aquesta actuació serà el punt de partida del jazz que es farà al Vendrell, fora de l'Auditori Pau Casals.



©2019 Ajuntament del Vendrell