02-18 cursa parelles 250El diumenge 22 de febrer tindrà lloc a Coma-ruga la tercera edició de la Cursa de les Parelles, una cursa per participar-hi en parella, organitzada pel Club Esportiu Triatló Penedès Costa Daurada.

A la roda de premsa de presentació, el regidor d’Esports, Sergi Teruel, va recalcar la importància que té aquest esdeveniment en ser l’únic que es celebra a Catalunya des de fa tres anys, i que pretén col·laborar en la dinamització econòmica, social i turística del municipi.

Els aspectes més tècnics de l’acte han anat a càrrec de Marlene Ovejero, membre de la Junta de l’entitat organitzadora, la qual va explicar que enguany la Cursa tindrà com a punt de sortida i arribada la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga. Els participants hauran de recórrer dues vegades un circuit tancat al trànsit fins a completar un total de 10 quilòmetres. La prova es podrà dur a terme en la modalitat running, i serà condició necessària participar-hi en parella mixta.

L’hora d’inici de la prova és a les 10 h. Les inscripcions es poden fer a través del web del club http://www.triatlopenedescostadaurada.com o a la botiga Running Filipides del Vendrell (c. Puig i Llagostera, 11). Les places estan limitades a 200 participants (100 parelles). En finalitzar la prova, tots els participants tindran un record de l’esdeveniment. Els preus de la inscripció són: 20 € per parella participant als 10 km i/o 14 € per parella participant als 5 km. En canvi, si el corredor/a pertany a una entitat esportiva local, serà de 16 € per parella participant als 10 km i de 10 € per parella participant als 5 km. La inscripció serà gratuïta per als socis de l’entitat organitzadora.

La Cursa de les Parelles, l’única prova d'aquestes característiques que es fa a Catalunya, va tenir un gran èxit i acceptació els dos anys anteriors, com una forma diferent de fer esport en companyia.



©2019 Ajuntament del Vendrell