02-02 CURSES INFANTILS 250El passat diumenge 1 de febrer va tenir lloc la primera edició de la cursa 10 km Running Kàrting Vendrell. La inauguració d’aquesta prova va ser tot un repte per a l’organització i per als participants, ja que la meteorologia no va ser gens favorable. Els forts cops de vent del nord, que van arribar a més 40 nusos, va fer plantejar la possibilitat d’anul·lar les proves, però participants de totes les edats van acceptar el repte de córrer contra el vent.

A les 10 h  es va iniciar l’acte amb les curses infantils i juvenils. Els guanyadors de les curses infantils van ser Alejandro Melendez (masculí) i Marinam El Harchaoui (femení); en categoria  juvenil, Marc Rovira (masculí) i Gemma Pons (femení). Tots els participants de les dues categories es van endur una medalla.

A les 11 h es va donar el tret de sortida de la cursa de 10 km, que va guanyar Naufal Erraoui, del Club Athletic Bikila Tarragona, amb un temps de 33’ 21’’. Elena Segura, del Club Eurosport Vila-Seca Fondistes, va ser la primera noia que va creuar la línia d’arribada, amb un temps de 48’ 01’’.

L’entrega de trofeus va anar a càrrec de Sergi Teruel, regidor d’Esports del Vendrell, i de Narciso Gil, gerent del Club Karting Vendrell. A més dels trofeus i medalles als tres primers de cada categoria, també es va entregar un premi especial al corredor més veterà de la prova, el Sr. Isidre Ferrer, de Mataró, que va completar la prova als 80 anys.

Tot i el vent, el sol va acompanyar i es va poder resoldre la cursa amb uns 120 corredors de totes les edats, amb una valoració positiva i satisfactòria, segons les opinions dels organitzadors i dels mateixos participants.