02-03 EMMPAC -jordiwUn grup d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) participarà aquest proper diumenge 8 de febrer en el Cicle de Joves Intèrprets 2015 en un concert programat a les 12 del migdia a l'Auditori Pau Casals. Concretament, hi actuaran els alumnes seleccionats en la VI Mostra d'Intèrprets de l'EMMPAC i també els alumnes de la beca Cohí Grau del curs passat, Judith Barros i Jordi Ferrando.

En total, seran tretze els alumnes que passaran per l'escenari de l'Auditori Pau Casals, amb els següents instruments: guitarra (Nil González, Leyre Funcia de Pradas, Marina Forcada, Toni Sancha, Olga Pons, Albert i Jordi Ferrando, i Irene Mañé); violí (Aina Fuentes); flauta (Ariadna Tena i Gemma VigoI i piano (Helena Fuentes i Judith Barros).

Entre les obres que es podran escoltar hi ha peces de Clementi, Bach, Debussy, Brouwer i Barrios.
Aquest concert, a més d'estimular el treball d'alumnes i de professors, posa el termòmetre a la feina que, des de fa anys, porta a terme l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell.©2019 Ajuntament del Vendrell