01-29 rp emplatemwAquest dimecres, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, el regidor de Cultura, Albert Solé, el regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero i el president dels Nens del Vendrell, Rodri Sánchez, van donar a conèixer una nova iniciativa solidària emmarcada en el projecte "Fem Pinya!".

Tal com es va recordar, en l'actual context socioeconòmic, hi ha famílies que pateixen la crisi d'una manera punyent. Hi ha moltes persones que s'han quedat sense recursos per tenir les necessitats bàsiques cobertes, com ara gaudir d'una nutrició adequada; entre aquestes persones, també s'hi troben els més petits. Fa dos anys que, des dels Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell, conjuntament amb la colla castellera dels Nens del Vendrell, va sorgir la iniciativa "Fem pinya!", una campanya per recollir fons destinats íntegrament a beques de menjador per als nens i nenes.
Ara, amb la voluntat de contribuir a la iniciativa, s'engega "Emplatem!", un projecte en què ceramistes d'arreu poden prendre part enviant un plat de ceràmica, el qual serà de temàtica lliure. Només caldrà tenir en compte que els plats hauran de tenir un mínim de 20 cm i un màxim de 30 cm de diàmetre.
Amb aquests plats es recobrirà la Sala Polivalent del Portal del Pardo perquè tothom que ho vulgui pugui adquirir-ne un, a un preu mínim de 30 €. Als plats exposats hi constarà el nom i la població de l'autor.
Els plats es poden enviar fins al 28 d'agost de 2015 a la següent adreça: Patronat Municipal de Serveis Culturals, la Rambla, 24. 43700 El Vendrell.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a art@elvendrell.net o consultar els següents blocs i perfils de xarxes socials: http://artelvendrell.blogspot.com; http://www.facebook.com/artelvendrell o http://twitter.com/artelvendrell.

L'exposició "Emplatem" serà paral•lela a l'exposició dels seleccionats de la VIII Biennal de Ceràmica del Vendrell i s'inaugurarà el mateix dia.©2019 Ajuntament del Vendrell