01-29 fitur esport 250L'Ajuntament del Vendrell, a través dels seus patronats municipals de Turisme i Esports, està desenvolupant el procés de certificació de Destinació de Turisme Esportiu (DTE). Aquesta certificació és atorgada per l'Agència Catalana de Turisme i va dirigida a aquells municipis que compten amb un segell d'especialització que reconeix les destinacions turístiques que ofereixen uns recursos i serveis d'alta qualitat als esportistes d'elit, professionals, aficionats i turistes que vulguin practicar activitats esportives o assistir a les competicions.

 

És per això que la regidora de Turisme, Àngels Turdiu, i el regidor d'Esports, Sergi Teruel, han visitat FITUR per entrevistar-se amb diferents operadors turístics, per tal de començar a crear aquestes sinergies i portar més turisme al Vendrell, alhora que es començaran a fer els tràmits per gestionar la certificació DTE.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha manifestat que "a més de les seves magnifiques platges, el Vendrell compta amb espais de muntanya per a la practica de trekking i cicloturisme durant tot l'any. Això, sumat a l'àmplia oferta esportiva, assegura la venda de la marca 'El Vendrell' mitjançant l'esport".



©2019 Ajuntament del Vendrell