01-05 rp carnaval 250La setmana passada, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; la regidora de Ciutadania, Eva Moreno, i la nova Comissió del Carnaval, formada per Marta Ribas, Denis Martos i Magí Mateu, van presentar el programa d’actes del Carnaval del Vendrell.

 

El dijous 12 de febrer, a les 17:30 h, a la plaça Vella, es farà xocolatada popular. Tot seguit, tindrà lloc un espectacle infantil a càrrec de la Companyia Encanterium, i a les 19 h arribarà Sa Majestat el Rei Carnestoltes i farà el seu discurs.

L’endemà, el divendres 13 de febrer, a les 19:30 h, començarà la Rua de Carnaval, que recorrerà l’avinguda del Camp d’Esports, l’avinguda del Baix Penedès, l’avinguda del Tancat de la Plana, el c/ Roquetes, el c/ Sant Jordi, l’avinguda de la Riera de la Bisbal, el c/ Quatre Fonts, el c/ Muralla, la plaça Nova, el c/ Cafès, el c/ Prat de la Riba i la Rambla. Amb l’avançament de mitja hora de l’inici de la Rua es facilitarà que els participants puguin anar després a la Rua de Segur de Calafell.

En aquests moments ja es compta amb vint-i-sis carrosses inscrites, quatre més que l’any passat, i es preveu arribar a la trentena. Respecte a edicions anteriors, es manté la inscripció màxima de quaranta carrosses i quinze comparses; en canvi, enguany, totes les que s’apuntin rebran la subvenció (180 euros per carrossa i 50 euros per comparsa), que en anys anteriors estava limitada a les vint primeres carrosses i a les 10 primeres comparses.

D’altra banda, entitats del municipi també faran les seves festes de Carnaval (veure programa d’actes).

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va destacar que “el Carnaval és un esclat d’alegria al mig de l’hivern i al Vendrell continuem avançant amb una nova Comissió i amb un increment de la inscripción de participants”. En aquest sentit, l’alcalde també ha constatat que “al Vendrell, la Rua de Carnaval ha esdevingut una festa que atreu la vinguda de visitants dels municipis del voltant per passar-ho bé”.

Pensant en les persones, tant del municipi com de fora, que omplen els carrers del Vendrell per veure la Rua de Carnaval, la regidora de Ciutadania, Eva Moreno, va explicar que “si la mesura de prohibir el consum d’alcohol a la Rua va rebre moltes crítiques en el seu moment, ara es veu com un encert perquè ha netejat una mala imatge que havia arribat a tenir el Carnaval del Vendrell”.

Cartell

pdf Programa d'actes



©2019 Ajuntament del Vendrell