12-22 Cloenda XEwEl passat dijous al vespre va tenir lloc l'acte de cloenda de l'any 2014 de la Xarxa Emprenedora de L'EINA Espai Empresarial. Una trentena d'empresaris i empresàries es van reunir a les instal·lacions del celler Jané Ventura del Vendrell, que enguany ha celebrat el seu centenari.

Sobre les set de la tarda, el portaveu de la Xarxa Emprenedora, Paulo Vedoya, va donar la benvinguda als assistents i va fer un breu balanç de l'any que s'acaba. En especial, va destacar que al llarg d'aquest 2014 s'han adherit a la Xarxa Emprenedora gairebé una cinquantena d'empreses, fent que l'entitat superi els 300 membres. Així mateix, va repassar les principals activitats que s'han dut a terme enguany: 6 Matins i Tardes en Xarxa amb més de 100 participants, el Dia de l'Emprenedor amb més de 250 assistents, col·laboracions amb altres associacions empresarials i una nova edició del programa de mentoratge per a nous emprenedors i emprenedores, entre d'altres.

Tot seguit, Gerard Jané, enòleg responsable del celler Jané Ventura, va realitzar una visita guiada per les seves instal·lacions, explicant el procés d'elaboració del cava. Finalment, va oferir un tast de diferents caves. Els assistents es van felicitar les Festes de Nadal tot brindant amb l'edició especial de cava 1914, que Jané Ventura ha elaborat especialment amb motiu del seu centenari.

En aquests moments, la Xarxa Emprenedora es troba en ple procés de renovació de la Unitat de Gestió, que a principis de 2015 haurà traçar el full de ruta que servirà de guia al llarg del nou any.



©2019 Ajuntament del Vendrell