12-03 rp escola mares pares 250El proper dijous 11 de desembre, a les 19.30 h, al Centre cívic L'Estació, s'iniciarà el programa de xerrades de l'Escola de mares i pares “L'ofici de ser pares” amb la presentació de llibre Educar no és tan difícil, de M. Jesús Comellas.

Des de fa ja uns cursos, a través del Pla Educatiu d'Entorn, l'Escola de mares i pares ha organitzat diferents activitats amb l'objectiu d'ajudar les famílies en el dia a dia amb els fills, les quals sempre han tingut una bona acollida.


Aquest curs 2014-2015, diferents professionals que tracten problemàtiques relacionades amb l'educació dels fills oferiran xerrades a totes aquelles persones que tinguin inquietuds sobre temes tan diversos com la sexualitat, les drogues, l'ús d'Internet o les emocions, entre d'altres.


Les xerrades es faran a les escoles i instituts, estan obertes a tothom, i la informació es farà arribar a les famílies a través de les AMPA.


El regidor d'Educació, Kenneth Martínez, anima les famílies a participar-hi i agraeix la col·laboració dels professionals que tractaran diverses qüestions relacionades amb l'educació dels fills que generen molts dubtes a mares i pares.


Programa©2019 Ajuntament del Vendrell