12-01 supermercat art 250El proper divendres 12 de desembre, a les 20 h, a la sala polivalent del Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de la segona edició del Supermercat d’Art, exposició de caràcter biennal en què una dotzena d’artistes catalans posen la seva obra a la venda per poder fer regals originals per Nadal.

De l’àmbit de la ceràmica, hi haurà Camil·la Pérez, del Vendrell; Maria Carme Gutiérrez, de Subirats; Marta Masana, de Barcelona; Núria Soley, de Palau-solità i Plegamans, i Roser Oter, de Santa Oliva. També hi haurà joieria d’Esther Heras, del Vendrell; tèxtil d’Imma Pau, de Font-rubí; tècnica mixta i encàustica d’Iraida Llucià, de Santa Oliva, i collage d’imatges digitals i pintura acrílica de Montse Capellades, del Priorat de Banyeres. En l’apartat de pintures, hi haurà obres de Robert Martí, de Lleida; Teresa Escudero, del Vendrell, i Teresa Jané, de Barcelona. Tota aquesta obra estarà emmarcada en un entorn de cartró.

El Supermercat d’Art es podrà visitar fins al diumenge 4 de gener, de dimarts a divendres, de 17 h a 20 h, els dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i els diumenges d’11 h a 14 h. Els dilluns i els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i l’1 de gener la sala estarà tancada.



©2019 Ajuntament del Vendrell