11-26 JOKIRAMA cartell 250Per les vacances escolars de Nadal (del 29 de desembre de 2014 al 4 de gener de 2015), arriba la tercera edició del Jokirama on Tour del Vendrell. I per això, el dia 23 de desembre, a partir de les 16.30 h, pel centre de la vila, els Xanquers del Jokirama recorreran els carrers anunciant totes les activitats.

El Jokirama on Tour inclou a la programació una ludoteca per als infants de 0 a 5 anys (aquests sempre acompanyats d'un adult). La Sala d'Actes del Centre cívic L'Estació es transformarà en una ludoteca infantil amb un espai de joc motriu i simbòlic, un espai per a tallers i un petit inflable. Serà un espai on les famílies podran compartir el seu temps de lleure durant les vacances nadalenques. La ludoteca estarà oberta cada dia de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h (el dia 31 de desembre a la tarda romandrà tancada).

Els dies 29 i 31 de desembre, de 16 h a 19 h, hi haurà una zona d'inflables i atraccions a la Rambla.

El dia 30 de desembre de 16 h a 19 h, hi haurà el Laberint a la Rambla, una instal·lació interactiva per a tota la família. El Laberint és una experiència col·lectiva per a totes les edats, capaç de transformar qualsevol espai quotidià en un espai lúdic. Una insòlita xarxa de parets transparents i passadissos franquejats per enigmàtiques portes on el que saps i el que fas crearà el teu propi camí. Una instal·lació de gran format que planteja el més excitant repte atemporal.

El dia 2 de gener, a les 17.30 h (obertura de portes a les 17 h), a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, hi haurà cinema infantil, amb la pel·lícula Frozen. El regne del gel. Quan una profecia condemna un regne a viure un hivern etern, la jove Anna, el temerari muntanyenc Kristoff i el ren Sven emprenen un viatge èpic a la recerca de l'Elsa, germana de l'Anna i reina de les Neus, per posar fi al gèlid encanteri. Aquesta pel·lícula és una adaptació lliure del conte La reina de les neus.
El dia 3 de gener a les 17.30 h (obertura de portes a les 17 h) és el torn d'El Cau de l'Unicorn al Teatre Àngel Guimerà, que presenten La Via Làctia. Argos és un planeta ubicat al bell mig de la Via Làctia. Els seus habitants s'alimenten amb la llet que brolla de les seves fonts i d'un gran llac (i els seus derivats: formatges, mató, iogurts, etc.). A més a més, tenen una característica molt curiosa: com més coses aprenen, més els creix el cap... a tots ells, menys a un.
I el Jokirma on Tour es tancarà el dia 4 de gener a les 17.30 h (obertura de portes a les 17 h), a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, amb l'espectacle Lax'n'Busto per xics. Els Lax'n'Busto han preparat una experiència musical en directe acostant els clàssics als més petits.

Totes les activitats programades són gratuïtes i tenen un aforament limitat.

L'equip de l'Àrea d'Infància i Joventut convida les famílies de la vila a participar en totes les activitats que s'han preparat i a gaudir del seu temps d'oci de les vacances de Nadal amb el Jokirama on Tour.©2019 Ajuntament del Vendrell