11-23 CROS COMA-RUGA podi 250El passat diumenge 23 de novembre de 2014 el Patronat Municipal d’Esports del Vendrell i les AMPA de les escoles de Coma-ruga van organitzar el Cros Escolar de Coma-ruga 2014. Aquest és el segon cros del calendari de la temporada 2014-2015 que promou el Consell Esportiu del Vendrell. En aquest Cros, a més, es va comptar amb el suport voluntari dels alumnes de l'institut Andreu Nin.

La jornada va ser tot un èxit, ja que hi van participar més de 530 nens i nenes de trenta escoles i instituts de tota la comarca, amb la qual cosa es va superar la bona participació que hi va haver l'any anterior. El cros va concentrar al pantalà de Coma-ruga més de 2.000 persones, les quals van poder gaudir de les platges del Vendrell i del bon ambient esportiu de les diferents curses.

El regidor d'Esports del Vendrell, Sergi Teruel, va reconèixer la gran participació del Cros, en què, una vegada més, va quedar reflectida la gran importància de l’esport a les escoles. Des de la Regidoria d’Esports del Vendrell es va voler reconèixer a tots els nenes i nenes participants de totes les categories el seu esforç i treball fent-los lliurament d’una medalla commemorativa, ja que tots van ser uns grans campions i així es va voler destacar.

El lliurament de medalles i diplomes va anar a càrrec de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el regidor d’Esports, Sergi Teruel; el president del Consell Esportiu del Baix Penedès, Jaume Domingo, i la delegada territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Gemma Solé.

Des de l’organització es vol agrair a totes les escoles, professors d’Educació Física, voluntaris de les AMPA de les escoles de Coma-ruga i alumnes de Grau Superior de l’institut Andreu Nin, entre d’altres, el seu granet de sorra en l’organització d’aquest acte.

Les classificacions del Cros Escolar de Coma-ruga es poden consultar a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Penedès (www.cebp.cat).



©2019 Ajuntament del Vendrell