11-19 BibliotecaMés de quaranta nens i nenes van passar dissabte per la Sala Infantil de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell per participar en les activitats que s'hi havien programat, destinades a aquest públic, dins del projecte "Biblioteques amb DO".

La sessió va començar amb la representació del conte I jo seré boter!, que va anar a càrrec dels seus autors, Iraida Llucià i Pep Querol, i que va comptar amb l'assistència de més de quaranta nens i nenes. En acabar, es va celebrar un esmorzar de pa amb vi i sucre per als assistents. I tot seguit es va celebrar un taller de manualitats amb taps de suro, que va anar a càrrec de Laura Pérez, en el qual també van participar prop d'una trentena de nens i nenes.

El programa d'activitats de dissabte va permetre que, des de l'equipament del Vendrell, es fessin partícips els infants d'aquesta iniciativa que, sota el nom de "Biblioteques amb DO", té com a objectiu principal difondre la relació entre cultura, lletres i món del vi.

Divendres 21, a les 19.30 h, Històries del vi i del beure, amb Carles Alcoy

El programa d'activitats continua aquesta setmana amb la celebració, divendres a les 19.30 h, de la representació Històries del vi i del beure, a càrrec de l'actor Carles Alcoy. Es tracta d'una escenificació a partir de diferents relats de la literatura universal que tenen el vi com a nexe comú. La sessió es completarà amb un tast de vins dels cellers Avgvstvs Fòrvm.



©2019 Ajuntament del Vendrell