El Servei Municipal de Català del Vendrell organitza, un any més, un Curs de tècniques de redacció de textos. Aquest curs va adreçat a totes aquelles persones que vulguin aprendre a redactar millor, perfeccionar la redacció dels textos que han d’elaborar habitualment o simplement fer un repàs pràctic de llengua catalana. També serveix per preparar l’apartat d’expressió escrita del nivell superior de llengua catalana (nivell D o C2, segons la denominació actual) per als alumnes que vulguin presentar-se a les proves oficials de la Direcció General de Política Lingüística.

El curs començarà el 12 de gener, finalitzarà al mes d’abril i tindrà lloc cada dimarts de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre a les dependències del Servei de Català (c/ Narcís Monturiol, 24-26, 1r 1a). Les classes les impartirà la periodista i professora de llengua catalana M. Pilar López Serra.

Aquests tallers de redacció consten de diversos mòduls diferents, independents entre si. En aquestes classes, que són eminentment pràctiques, es donen les pautes per a la redacció de qualsevol classe de document que interessi als alumnes i alhora es repassa la gramàtica catalana.

Per matricular-s’hi, cal adreçar-se al Servei de Català (tel. 977 15 54 70, c/e: catala@elvendrell.net), de dilluns a divendres de 10 a 3.



©2019 Ajuntament del Vendrell