11-18 Donació alimentswAquest dilluns 17 de novembre, els quatre presidents del les associacions de gent gran del Vendrell, la regidora de Gent Gran, Eva Moreno, i el Regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, van lliurar a Càritas els aliments recollits en l'obra de teatre que es va fer dins els actes de la 9a Setmana de la Gent Gran del Vendrell.

 

Enguany, un dels objectius que es van marcar els organitzadors de la Setmana de la Gent Gran va ser la solidaritat envers els col·lectius més desafavorits del municipi. Per això, un dels actes de la setmana va consistir en la representació de l'obra de teatre Revolta de bruixes, en què els espectadors havien d'aportar un aliment en lloc de comprar una entrada. La recollida d'aliments es va fer a les taquilles del teatre i a les associacions de gent gran i ha acabat per recollir més de 200 productes, que s'han lliurat al Centre de distribució d'aliments de Càritas del Vendrell.

Ahir, el president de Càritas, Joan Carles Guitart, va rebre els representants de les associacions i regidors de l'Ajuntament i els va agrair aquesta iniciativa solidària. Així mateix, Guitart va aprofitar per ensenyar-los el Centre de distribució d'aliments del Vendrell i explicar-ne el funcionament.©2019 Ajuntament del Vendrell