11-06 dona vida barris sorteig05 p 250El dijous 6 de novembre, al migdia, es va fer el sorteig de la tercera campanya comercial “Dóna vida als barris” organitzada pel Grup de Comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual, que ha comptat amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell i del Pla de Barris.

Les persones que durant la campanya van comprar en el centenar de comerços adherits i que van omplir les butlletes amb les seves dades, van poder participar en aquest sorteig de quatre lots de productes, serveis i/o descomptes aportats pels comerços i establiments col·laboradors.

 


Els quatre guanyadors han estat:

-Katherine, amb una butlleta de l’Escola de dansa Aula 3.

-Roser, amb una butlleta de Flors Patrícia.

-José Manuel, amb una butlleta de Flors Patrícia.

-Juan Pedro García, amb una butlleta d’ABC Baix Penedès SL.


La campanya es va desenvolupar durant el passat mes d’octubre amb el repartiment de 15.000 butlletes en els establiments participants. L’exposició dels lots és a l’aparador de Calçats Pass (c/ Països Catalans, 42-52) i el dilluns 10 de novembre, a les 17 h, se’n farà el lliurament als guanyadors.


Una vegada més, l’Ajuntament ha donat suport a la campanya tant en la logística de l’organització com assumint el cost de les butlletes i els cartells. Les urnes són les mateixes que s’utilitzen per a la campanya al nucli antic. Cal recordar que aquesta campanya segueix la mateixa metodologia que la campanya que el Pla de Barris organitza abans de l’estiu (ara ja fa quatre anys consecutius), conjuntament amb altres municipis de Catalunya als nuclis antics.

Un any més s’ha volgut fer arribar a altres barris l’experiència del Pla de Barris; en aquest cas, amb l’objectiu de donar a conèixer i dinamitzar el teixit comercial del barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual i, alhora, fidelitzar els clients del seu comerç de proximitat, el qual, durant l’any, desenvolupa altres campanyes pel seu compte per promocionar-se.



©2019 Ajuntament del Vendrell