11-05 sorteig fira andorra s 250Durant la presència del Patronat Municipal de Turisme del Vendrell a la Fira d’Andorra la Vella, que es va celebrar el cap de setmana del 25 i el 26 d’octubre per promocionar el municipi i captar turisme andorrà, els visitants de l’estand van poder omplir unes butlletes per participar en el sorteig d’estades a la capital del Baix Penedès.

El dimecres 5 de novembre, a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga, es va fer el sorteig mitjançant l’extracció de les butlletes a càrrec de la regidora de Turisme, Àngels Turdiu, i d’una tècnica del Patronat Municipal de Turisme.

Les persones guanyadores i els premis són els següents:

-Carles Cerqueda, de Canillo, una nit per a dues persones en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Natura Park i dues entrades a la piscina activa, sauna humida, sauna seca i gym al balnerari TermaEuropa Play de Coma-ruga.

-Gisela Tapias, d’Andorra la Vella, una nit per a dues persones en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Vita Coma-ruga i visita guiada al Celler Avgvstvs Forvm.

-Oriol Sánchez, d’Andorra la Vella, un cap de setmana per a dues persones en mitja pensió al Gran Hotel Europe i visita guiada al Celler Avgvstvs Forvm.

-Eva Pujadas, d’Andorra la Vella, dues nits deluxe amb esmorzar inclòs a l’Hotel Ra i accés lliure a l’àrea de mar i fitness.

Tots els premis inclouen entrades per als museus del Vendrell.

Àngels Turdiu ha agraït la col·laboració dels establiments que han ofert aquests premis, “els quals van ser una atracció important a l’hora de rebre visitants a l’estand del Vendrell a la Fira d’Andorra”. Turdiu també ha desitjat una bona estada al nostre municipi als premiats, als quals se’ls comunicarà personalment el resultat del sorteig.



©2019 Ajuntament del Vendrell