10-24 caminada gent gran 250Després de l'excursió pels voltants de Banyoles, dins de la Setmana de la Gent Gran, el dimecres 22 d’octubre va tenir lloc una caminada popular (el Vendrell - Coma-ruga - el Vendrell), amb esmorzar inclòs. La sortida es va fer des del Monument als Castellers a les 9 del matí, i hi van participar unes cinquanta persones.

Els actes van continuar el dijous 23 d’octubre amb la trobada “Fils i agulles”, una exhibició i mostra de treballs fets amb fils i agulles, amb una quarantena de participants.

 

La Setmana de la Gent Gran continua

Un altre dels vessants habituals de la Setmana de la Gent Gran és el teatre. Enguany es representarà, el dissabte 25 d’octubre, a les 6 de la tarda, al Teatre Àngel Guimerà, l’espectacle La revolta de les bruixes, dirigida i adaptada per Marina Vilardell i Anna Palacín, i representada pels alumnes del taller de Teatre per a adults de Teatre Espai (grup del Vendrell). L’entrada és gratuïta, però es demana que les persones que hi vulguin assistir portin un quilo o un litre d’aliments, que aniran destinats al Centre de Distribució d’Aliments de Càritas del Vendrell. Principalment, els aliments que es necessiten són llet, oli, arròs, cigrons, mongetes, espaguetis i fideus.

Per últim, la Setmana clourà amb el dinar de celebració de les Noces d’Or el diumenge 26 d’octubre, a les 14 h, al restaurant Joila, al qual hi assistiran totes aquelles parelles inscrites que compleixen els 50 anys de casats.

La Setmana de la Gent Gran del Vendrell està organitzada per l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell en col·laboració amb les quatre associacions de gent gran del municipi (l'Associació de Gent Gran del Vendrell, l'Associació de Gent Gran del Tancat, l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels barris marítims i l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Vendrell).©2019 Ajuntament del Vendrell