10-21 conveni dones mon02 250Aquesta setmana s’ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació Dones del Món per a la utilització del Local Social Sant Joan, amb la finalitat de promocionar la integració i la diversitat cultural. S’hi desenvoluparan dues activitats formatives del 22 d’octubre al 18 de desembre de 2014: concretament, els dimecres de 9.30 h a 11 h faran un taller d’autoestima i els dijous de 9.30 h a 11.30 h, ioga.

Per tant, en aquest període de temps, l’associació Dones del Món compartirà l’ús d’aquest local amb altres entitats que també han signat conveni amb l’Ajuntament del Vendrell per poder-hi desenvolupar les seves activitats, com el Col·lectiu d’Aturats i Aturades del Baix Penedès, l’Associació de Veïns de la Carretera de Valls Nord i entorns i el Club Social El Llorer.

L’Associació Dones del Món sempre ha col·laborat amb les activitats organitzades per l’Ajuntament del Vendrell quan se l’ha necessitat i, actualment, participa en la taula de prevenció del projecte “Governança comunitària per a la seguretat ciutadana”.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell