10-15 Il Gran Teatre AmarowEl dimecres 22 d'octubre, a les 8 del vespre, la banda Il Gran Teatro Amaro actuarà a la Sala de les Catifes del Museu Deu del Vendrell. El grup de músics que integren aquest projecte, creat a finals dels anys vuitanta per François-Régis Cambuzat i Roberta Possamai, compta amb intèrprets de diverses nacionalitats i ha publicat diversos CD, com ara Port Famine, Hotel Brennessel , Piazza Orphelins o La vie en rouge.

La seva música sembla no estar arrelada enlloc, però en realitat està influenciada per músiques d'arreu del món, fet que converteix la formació en un grup amb un marcat caire internacional.

És el segon cop que aquesta agrupació decideix actuar al museu vendrellenc. El primer cop ho va fer al jardí i aquesta vegada ha decidit que l'entorn íntim i acollidor de la sala dedicada a l'art religiós sigui el marc d'aquesta actuació. Com a novetat, i per primera vegada al Museu Deu, l'espectador tindrà un paper cabdal en la finalització del concert: l'organització proposa la taquilla inversa, que consisteix que l'espectador decideix, un cop vista l'obra, pagar allò que consideri oportú i just. Es tracta d'un exercici de responsabilitat i maduresa en què s'ha de tenir en compte la producció i l'exhibició del concert i de totes les despeses que inclouen, entre d'altres, la remuneració digna dels artistes. Tenint en compte tot això i les seves possibilitats econòmiques, és l'assistent a l'actuació qui estableix el preu de l'entrada. Així doncs, el Museu Deu proposa, a més d'una vesprada molt enriquidora musicalment, un joc en què l'opinió del públic hi té un paper cabdal per a la consecució del concert.



©2019 Ajuntament del Vendrell