09-29 Robin hoodwAquest diumenge 5 d'octubre, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) inicia el cicle de teatre familiar del segon semestre amb l'obra Torna Robin Hood, de la companyia Teatre Nu.

Aquesta obra es basa en la història de dos personatges que esperen l'arribada de Robin Hood, protagonista de tantes i tantes gestes, que explicarà com què fer per tirar endavant i per desfer-se del pessimisme que des de fa temps aclapara la societat. La seva arribada, però, estarà amenaçada i els dos personatges es veuran immersos en una aventura de conseqüències imprevisibles.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir de forma anticipada adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977665684) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle. El preu per poder accedir al recinte és de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i entrada gratuïta per als menors de 3 anys.©2019 Ajuntament del Vendrell