09-25 spotwL'Eina Espai Empresarial continua la tasca per difondre la seva cartera de serveis amb l'edició d'un nou anunci televisiu, que ha estat elaborat íntegrament pels alumnes d'imatge i so del programa Casa d'Oficis. L'espot té com a objectiu la presentació i divulgació dels serveis oferts per L'EINA Espai Empresarial, adreçats fonamentalment al desenvolupament de la cultura emprenedora.

 

A l'espot es destaquen els diferents recursos oferts principalment a dos perfils empresarials ben diferenciats, als emprenedors que desitgen posar en marxa noves iniciatives empresarials i que de manera prioritària demanen assessoria i informació, així com la possibilitat de contractar espais per a reunions i oficines al Viver d'Empreses, i a les empreses consolidades, més interessades a ampliar coneixements sobre àrees específiques de l'empresa, a crear sinergies i a interactuar amb altres empreses de l'entorn proper.

Al llarg de l'any 2013 L'Eina Espai Empresarial ha ofert un total de 28 seminaris i tallers de generació d'idees i creació d'empreses on han participat quasi 500 alumnes. Del cicle formatiu "Fem empresa al Vendrell", s'han programat 30 cursos amb més de 400 participants, i quasi 700 persones han assistit a les diferents conferències i presentacions. En l'apartat d'assessorament a emprenedors, s'han assessorat més de 400 persones, s'han donat d'alta 156 nous projectes i s'ha contribuït a la creació de 59 empreses.

L'anunci es pot visionar en aquest enllaç :
https://www.youtube.com/watch?v=U6oy7pSlHec&feature=youtu.be©2019 Ajuntament del Vendrell