09-23 grafit webEl passat 20 de setembre es va celebrar la segona part de la quarta edició de la jornada “El Vendrell. La Cultura Urbana” al pont del jardí d’Emili Vidal Mañé, amb el Concurs de Grafits. Els 21 grafiters inscrits van plasmar la seva obra al llarg de la paret del passatge que comunica l’estació de Renfe amb el barri del Pèlag.

El jurat del Concurs, format per Miguel Ángel Tenorio, un veí del Vendrell; Iradia Llucià, una artista plàstica, i Pere Pueyo, un expert del món dels grafits, va valorar l’originalitat, la tècnica i el disseny. D’aquesta manera, es va atorgar el primer premi (175 €) a Rubén Jerez, Coke, de Vilafranca del Penedès; el segon premi (75 €) a Albert Gironès, Mike, de Valls, i el premi a la millor signatura (25 €) a Marc Mateo, Fast, de Sant Sadurní d'Anoia.

Un cop finalitzat el Concurs i abans de l’entrega de premis, va ser el torn per a l’exhibició de les escoles de ball del Vendrell La Factoria i L'Aula3. Des de l’organització els donem les gràcies per col·laborar en aquesta jornada des dels inicis, la qual arriba aquest any a la quarta edició.

"El Vendrell. La Cultura Urbana" és un projecte que es promou des de l’Àrea de Joventut i les regidories de Cultura i Festes, juntament amb l'àrea del Pla de Barris de l'Ajuntament del Vendrell.©2019 Ajuntament del Vendrell