El dissabte 27 i el diumenge 28 de setembre l'agenda del Museu Deu està atapeïda d'actes, ja que coincideixen dues celebracions importants: d'una banda, les Jornades Europees de Patrimoni i, de l'altra, la Setmana de la Mobilitat, que organitzen la Regidoria de Via Pública, Mobilitat i Transport i la de Medi Ambient i Sostenibilitat.

 

El Museu Deu, tant dissabte com diumenge, tindrà les portes obertes per a tothom. L'horari d'obertura serà l'habitual (es pot consultar a www.museudeu.com). A més, els visitants hi podran veure l'exposició del XVI Concurs de fotografia "Masos i masies del Baix Penedès", que organitza el Patronat Municipal de Serveis Culturals de l'Ajuntament, i que tot just s'inaugurarà la mateixa setmana.

També dins dels actes de les Jornades Europees de Patrimoni, el Museu Deu col·laborarà en la taula rodona sobre experiències TIC als museus del Penedès, la qual forma part de les VII Jornades de la Penedesfera, que enguany porten el títol "Patrimoni i TIC". La directora del Museu Deu es desplaçarà el mateix dissabte al matí a Sitges per tal de compartir l'experiència de visitar un museu d'art mitjançant codis QR, ja que el Museu Deu ha estat pioner en aquesta qüestió a Catalunya.

Finalment, el Museu Deu col·laborarà amb la Regidoria de Mobilitat i Sostenibilitat en una activitat que forma part de l'oferta de lleure que es proposa des d'aquesta àrea. Així doncs, per als més aventurers, dissabte al matí, amb el títol "Visita el teu poble", els participants podran conèixer la història del Vendrell fent un recorregut amb autobús per les platges i caminant pel nucli urbà. Tant grans com petits passaran una bona estona tot descobrint la història de l'església del Santíssim Salvador, de la plaça dels Germans Ramon i Vidales i d'altres indrets destacats, d'una manera divertida i didàctica.

Aquells que hi vulguin participar s'hi poden apuntar al mateix Museu Deu, al telèfon 977 66 63 08 o per correu electrònic (museudeu@elvendrell.net), així com al mateix Ajuntament (977 16 64 00).



©2019 Ajuntament del Vendrell