09-18 rp la ballaruga 250La Ballaruga ha presentat un ampli ventall d’activitats extraescolars per al curs 2014-2015. A part de l’acollida matinal, han programat les següents activitats, que es desenvoluparan a les escoles, des del proper 1 d’octubre fins al 29 de maig de 2015: La fàbrica de contes, Racons de teatre, Fem d’actors!, Filmets, Hip-hop, Playing in English, English time, Speaking in English, Aula Activa / Fem deures, Bloggers, Som artistes, Chic komplements i El gran xef. La informació sobre les activitats, els preus i els horaris es pot trobar al web www.laballaruga.org.

 

Enguany, a més, se celebrarà el desè aniversari de La Ballaruga, una iniciativa que va ser pionera en l’objectiu de col·laborar i coordinar les diferents escoles i les seves AMPA, i fer comunitat educativa. En aquest sentit, el regidor d’Educació, Kenneth Martínez, ha destacat la importància de les activitats extraescolars com a formació complementària i ha valorat molt positivament la tasca que està duent a terme La Ballaruga, des de la qual es treballa per poder oferir activitats a un preu econòmic que sigui assequible a la majoria de les famílies.

Des de La Ballaruga s’ha destacat la col·laboració de Carolina Palau, creadora del logotip del desè aniversari, de l’Aula 3 per les activitats de ball i de Teatre Espai per iniciar un espai jove de teatre que ha funcionat molt bé a l’estiu. Aquest nou espai de trobada de joves per fer teatre va adreçat a nois i noies a partir de 10 anys, s’ubicarà al Casal Cívic del Vendrell i es realitzarà els dimecres de les 18.30 h a les 20 h. El preu és de 19 euros al mes.

 

I per celebrar el desè aniversari de l’entitat, s’està acabant de tancar el programa d’actes, però ja s’han organitzat unes colònies familiars que es duran a terme entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre en una casa d’Olivella (el Garraf) on es faran activitats relacionades amb Halloween i la Castanyada. Properament, al web www.laballaruga.org hi haurà més informació.

 

Per poder fer les inscripcions, que es van iniciar el passat 1 de setembre, cal adreçar-se a l’oficina de La Ballaruga, a l’Hotel d’Entitats; trucar al telèfon 977 66 40 02, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h del matí, o escriure un correu electrònic a laballaruga@fundesplai.org.©2019 Ajuntament del Vendrell