El passat dilluns 1 de setembre, en un control de trànsit a l'entrada de Coma-ruga, agents de la Policia local van observar un vehicle fent maniobres evasives. En aturar-lo, els ocupants del vehicle es van mostrar agressius i violents fins al punt d'agredir els agents. Aquests van demanar el recolzament d'altres companys i, finalment, van acabar detenint tres persones per l'agressió.

En escorcollar el vehicle, s'hi van trobar més de 116 articles destinats a la venda il·legal o fraudulenta (productes de marques falsificades) –samarretes, equipacions esportives, etc. –, que van ser comissats. Així mateix, es va immobilitzar el vehicle fins a conèixer la seva procedència i titularitat. Els detinguts han passat ja a disposició judicial.
La Policia local constata els bons fruits del treball que s'està duent a terme per tal de minimitzar la problemàtica del top manta, però alhora es detecta més agressivitat per part dels venedors, davant els impediments i les intervencions fetes per la Policia.
També s'ha ressaltat, un cop més, la necessitat que els ciutadans prenguin consciència de la necessitat de comprar en el comerç de proximitat que compleixi totes les garanties necessàries.



©2019 Ajuntament del Vendrell