07-29 rp torneig salva ribas 250Avui dimarts 29 de juliol ha tingut lloc la roda de premsa i presentació oficial del 14è TORNEIG “in memoriam” SALVA RIBAS, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell.

Aquesta edició del torneig que organitza l’Associació Esportiva Salva Ribas, per motius de calendari de la nova temporada d’algunes categories participants, es celebrarà entre els dies 9 i 10 d’agost. El torneig s’està consolidant com un referent a la comarca i arreu de Catalunya, ja que aplega el millor futbol català i del Baix Penedès.

A la roda de premsa s’ha comptat amb l’assistència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el senador Josep Maldonado; el regidor d’esports, Sergi Teruel; el president de la UE Tancat, Josep Lluís Teruel; i de Salvador Ribas i Antonio Nicolás com a membres de l’entitat organitzadora.

 

Antonio Nicolás va explicar la part més tècnica del Torneig, el programa de partits i els diferents actes que es duran a terme. Una de les principals novetats és que enguany es comptarà amb la participació de quatre equips femenins alevins-infantils. Per primera vegada, l’entitat organitzadora ha volgut

Incloure-hi el futbol femení, ja que a la província i a la comarca hi té gran ressò. Hi participaran el Cambrils, el Sant Jaume dels Domenys i els dos equips alevins-infatils de la UE Tancat.

Durant el matí d’ambdós dies, es disputarà el torneig femení amb els equips anteriorment mencionats, i a les tardes tindrà lloc el plat fort del Torneig amb un quadrangular de la categoria juvenil, en què prendran part el RCD Espanyol, el FC Damm, el Club Gimnàstic de Tarragona i la Selecció Comarcal del Baix Penedès.

El calendari dels partits serà:

 

DISSABTE 9 D’AGOST:

FEMENÍ ALEVÍ-INFANTIL

  • · 10 h – UE TANCAT “B” – S. JAUME D
  • · 11.15 h – CAMBRILS – UE TANCAT “A”

 

JUVENILS

  • · 17 h – RCD ESPANYOL – S.C. BAIX PENEDÈS
  • · 19 h – GIMNÀSTIC T. – CF DAMM

 

DIUMENGE 10 D’AGOST:

FEMENÍ ALEVÍ-INFANTIL

  • ·10 h – 3r i 4t
  • ·11.15 h – FINAL

 

JUVENILS

  • · 17 h – 3r i 4t
  • · 19 h – FINAL


Abans de començar la final, es farà un minut de silenci i la sacada d’honor per Salvador Sadurní i es sortejaran les botes signades pel jugador del FC Barcelona Leo Messi.

Un any més, i amb motiu de ressaltar la figura de Salva Ribas, en el cartell de l’edició d’enguany s’ha inclòs una fotografia del jove quan va formar part de la Selecció Catalana.

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el regidor d’Esports, Sergi Teruel, a part de recordar el jugador Salva Ribas, han destacat la importància d’aquest torneig pel fet de l’atractiva participació d’equips com la DAMM, el RCD Espanyol, i el Gimnàstic de Tarragona (equips on Salva Ribas va jugar) i

una selecció del Baix Penedès, com a representació de la comarca. El senador Josep Maldonado ha agraït, com a amic i amant del futbol, el fet de celebrar aquesta 14a edició i ha recordat una vegada més la figura de Salva Ribas.



©2019 Ajuntament del Vendrell