07-15 mullat 2014wLa piscina coberta municipal de l'avinguda del Camp d'Esports i la piscina descoberta del Complex Esportiu Club de Tennis Vendrell van participar, una vegada més, en la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple". La iniciativa, destinada a la recollida de fons per a la lluita contra aquesta malaltia, comptava amb la col·laboració de més de 630 piscines d'arreu de Catalunya.

 

Així doncs, els usuaris que al llarg del dia van anar a alguna d'aquestes dues piscines van tenir l'oportunitat de fer els seus donatius, o bé comprar material de la campanya, com ara samarretes, tovalloles, xancletes, bosses... Paral·lelament a l'activitat i aprofitant aquesta causa, en el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell també s'hi va celebrar un torneig de pàdel femení.

Unes 250 persones van passar per les instal·lacions esportives. Els 340 € de recaptació que es va fer amb la venda de material, els donatius dels assistents i el torneig de pàdel aniran destinats íntegrament a la Fundació per l'Esclerosi Múltiple.

Sergi Teruel, regidor d'Esports, va manifestar que els vendrellencs i vendrellenques han demostrat, un cop més, el seu alt grau de solidaritat, nedant per la causa, participant en aquest torneig de pàdel i adquirint productes de la campanya que la Fundació per l'Esclerosi Múltiple ha distribuït per tot Catalunya.©2019 Ajuntament del Vendrell