07-11 rp TIC 250Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) han deixat de ser "noves tecnologies" per convertir-se en eines imprescindibles per al bon funcionament de qualsevol empresa.

Avui en dia, organitzar la informació, millorar l'eficiència dels processos, incrementar les possibilitats de vendes o fer aflorar increments de productivitat constitueix una mica més que una oportunitat per a les PIME, els treballadors autònoms i els emprenedors. En un mercat totalment interconnectat i global, les TIC representen un element primordial de competitivitat i el seu domini constitueix, per tant, una necessitat.

Per això, l'Espai Empresarial de L'EINA aposta per la importància que tenen la formació i el reciclatge dels emprenedors i empresaris, i ofereix un cicle formatiu que conté una àmplia oferta de cursos en negoci electrònic (e-business). L'objectiu del cicle és que el teixit empresarial pugui conèixer i aprofitar les principals eines TIC que es troben al seu abast.

Aquest any s'afegeix al catàleg de serveis del cicle la possibilitat de rebre assessorament en eines TIC per part d'un expert en la matèria. Així mateix, s'activa per tercer any consecutiu la plataforma de coneixement Moodle, que permet oferir cursos en línia.

Totes les activitats són cofinançades pel Fons Social Europeu, el Departament d'Empresa i Ocupació i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, per la qual cosa no suposen cap cost per als alumnes.

El regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, anima el sector empresarial a participar-hi i a no deixar passar aquesta oportunitat d'aprendre, millorar i créixer professionalment.

Cursos

Més informació: L’EINA, al tel. 900 33 88 33 i al web www.leina.org.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell