07-01 rp cursa popular webEl proper 20 de juliol de 2014 es celebrarà la 36a edició de la Cursa Popular del Vendrell, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports del Vendrell i el Club d'atletisme Runners El Vendrell.

En la roda de premsa que va tenir el dijous passat a l'Ajuntament, el regidor d'Esports va destacar que en aquesta prova, que es celebra just una setmana abans de la Festa Major del Vendrell, hi participa cada any més gent de totes les edats i que és gratuïta i solidària.

Enguany, l'eslògan "Fent km, fas escola!" és una iniciativa de l'escola del Club Runners El Vendrell perquè els nenes i nenes que no tinguin recursos econòmics puguin practicar atletisme. Els diners recaptats, en forma de donatiu, aniran destinats a becar aquests infants.

El president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchos, va explicar que es tracta d'una cursa de caràcter popular amb quatre proves, tres per a categories infantils i una d'oberta a tothom: 350 m (nascuts del 2006 endavant), 700 m (nascuts del 2005 al 2000), 3 km (nascuts del 1999 al 1996) i 6 km (oberta a tothom), amb dues voltes de 3 km.

Les inscripcions per a les curses només es podran fer a través del web www.runnerselvendrell.cat, fins al dia 19 de juliol, o bé el mateix dia de la cursa.

Els dorsals es podran recollir el dia de la prova entre les 18.30 h i les 19.30 h a les carpes de l'organització, situades a la línia de sortida.

La inscripció a la cursa és gratuïta, però donat el caire solidari de la prova es podrà fer una donació mínima d'1€ en el moment de recollir els dorsals.



©2019 Ajuntament del Vendrell