07-03 MullatwUn any més, la piscina coberta del Camp d'Esports i la piscina descoberta del Complex Esportiu Club de Tennis Vendrell col·laboraran en la campanya Mulla't, que la Fundació Esclerosi Múltiple organitza des de l'any 1994.

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és sensibilitzar la societat sobre aquesta malaltia i recaptar diners per fer noves investigacions i crear nous centres per als més de 7.000 catalans que actualment estan afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa. En aquest sentit, el regidor d'Esports, Sergi Teruel, va manifestar el següent: "Vull convidar tots els vendrellencs i vendrellenques a mullar-se de forma literal el diumenge dia 13 de juliol, a qualsevol de les dues piscines municipals obertes el diumenge. Amb el nostre bany solidari, volem ajudar la Fundació a batre un nou rècord de persones que es mullen per aquesta malaltia".

A Catalunya aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.



©2019 Ajuntament del Vendrell