06-27 Sorteig PdB2La quarta campanya de dinamització comercial "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", que s'ha desenvolupat de forma conjunta amb 23 municipis catalans que tenen Pla de Barris al nucli antic, ha arribat aquest migdia al seu punt culminant amb el sorteig de premis. Aproximadament 30.000 han estat les butlletes recollides pels 210 comerços del Vendrell que han pres part en aquesta edició de la campanya.

 

En concret, avui al migdia, a la plaça Nova, s'ha fet el sorteig del premi comú dels 20 barris que participen a la campanya, valorat en més de 1.600 euros, i dels lots de productes i serveis cedits pels comerciants del nucli antic del Vendrell. Tots ells es poden veure exposats a l'aparador del local de Cal Mumbru.

Les persones guanyadores han estat les següents: Lot 1: Roser Jané (Peter's); Lot 2: Montse Sanabra (Dolceria Soler); Lot 3: Paqui (El Quiosc_Plaça Vella); Lot 4: Magda Rovira (Corseteria Roser); Lot 5: Estela Martín (Llibreria Nogués); Lot 6: Valle Talavera (Margarita); Lot 7: Cristian Ros (Equivalenza); Lot 8: Pascual Pineda (Bar Tívoli); Lot 9: Iryna (Perruqueria Natalia); Lot 10: Javier luoradeu (Tot Viu); Premi Comú: Concepción Romero (Perruqueria Danmarc); Comerciant: Perruqueria Danmarc (atès que és el comerç que ha atorgat el premi comú).

Aquests dies des del Pla de Barris es contactarà amb les persones guanyadores i el lliurament de premis es durà a terme el proper dijous 3 de juliol, a les 13 h, davant de Cal Mumbru.

Les regidories de Pla de Barris i de Promoció Econòmica, a més del CIT, han agraït novament la important adhesió dels comerciants a la campanya, ja que, sense la seva participació, aquesta iniciativa no hauria estat possible. La campanya de dinamització comercial "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir" té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.



©2019 Ajuntament del Vendrell