L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell ha tornat a preparar nous cursos de formació per al proper mes de juliol, en què hi haurà la possibilitat d'assistir als següents tallers:

 

- Taller d'automaquillatge. Aprendràs les tècniques bàsiques per poder maquillar-te. Els dimarts d'11 h a 13 h al Centre cívic L'Estació.

- Cuina per a principiants. Vols superar l'etapa dels espaguetis amb tomàquet de pot? Els dimarts d'11 h a 13 h al Centre cívic L'Estació.

- Anglès per viatjar. Mou-te pel món parlant anglès! Els dimarts de 17.30 h a 19 h al Local cívic Roquetes.

- Taller de paper maixé. Vols aprendre la tècnica del paper maixé? Els dimecres d'11 h a 13 h al Centre cívic L'Estació.

- Taller de caricatures. T'agrada el dibuix i la sàtira? Aprendràs les tècniques bàsiques per fer una caricatura. Els dimecres de 17 h a 19 h al Local cívic Roquetes.

- Taller de cuina: fem postres! Vols sorprendre els teus amics amb les teves postres i pastissos? Els dijous d'11 h a 13 h al Centre cívic L'Estació.

- Taller amb càpsules Nespresso, feltre... Aprendràs les tècniques bàsiques per fer arracades, collarets, fermalls... I tot reciclant! (només has de portar les teves càpsules). Els divendres d'11 h a 13 h al Centre cívic L'Estació.

- Taller d'skate. Taller d'iniciació a l'skate. Aprèn trucs i salts! Els dijous de 18 h a 20 h a l'Skate Park del Vendrell (carrer de Ramon Llull).

- Taller de graffiti. Vols pintar un graffiti en grup al Vendrell? Aquest és el teu taller. Els divendres de 16 h a 18 h a la riera de la Bisbal.

A part d'aquests tallers temàtics, es realitzaran cursos d'informàtica al Centre cívic L'Estació i al Local cívic Les Roquetes. Aquests cursos tracten diferents temàtiques i es pot consultar l'horari al Centre cívic L'Estació. Els cursos són els següents:

- Xarxes socials: quines hi ha, com utilitzar-les, com controlar-les (Facebook, Twitter, Badoo i Linkedln)
- Smartphones: quines apps pots fer servir, com funciona el teu terminal
- Edició imatge: aprèn a ajustar les teves imatges
- Edició de vídeo: edita de forma ràpida els teus vídeos domèstics
- Tractament de text: com donar format a allò que escrius
- Internet: aprèn a navegar i a fer servir el correu electrònic
- Fulls de càlcul: porta la comptabilitat de casa teva

Les inscripcions als cursos i tallers de formació es faran fins al dia 27 de juny de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h al Centre cívic L'Estació. Per a joves fins a 25 anys, hi haurà un 25% de descompte en tots els cursos.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 977 66 32 89.



©2019 Ajuntament del Vendrell