05-19 plans1 webEl passat dia 7 de maig es va iniciar el projecte de plans d'ocupació del programa de Treball als Barris. Aquest projecte permet la contractació de catorze persones durant un període de sis mesos. Els plans d'ocupació són programes destinats a promoure la contractació laboral de persones aturades per a la realització d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social.

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona el cost salarial i de Seguretat Social derivada de la contractació laboral d'aquestes persones. Enguany, s'ha rebut una subvenció de 144.894,11 € per part de la Generalitat de Catalunya, que donarà lloc a la millora i la rehabilitació de diferents espais públics i equipaments municipals. En concret, les actuacions que desenvoluparan seran les d'auxiliar de neteja i millora de carrers, rehabilitació d'equipaments escolars de la zona del Pla de Barris i feines de suport al comerç de la vila.

Kenneth Martínez, regidor d'Ocupació de l'Ajuntament, comenta que "gràcies a aquest projecte de l'EINA, hem fet catorze nous contractes i continuem treballant dia a dia en nous projectes per facilitar la inserció laboral de les persones aturades i per impulsar l'activitat empresarial".©2019 Ajuntament del Vendrell