05-12 Hotel gemecswAquest diumenge 18 de maig, a les 18 h, la programació del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) continua amb l'obra L'hotel dels gemecs, una obra de Georges Feydeau, dirigida per Xavier Canals i interpretada pels artistes de l'Elenc Artístic Arbocenc.

 

Aquesta obra s'emmarca dins del projecte "+ escena", mitjançant el qual el TÀG intenta potenciar els projectes teatrals i els nous creadors dins la seva zona d'influència, i dotar-los dels mitjans necessaris per poder realitzar el seu projecte en les millors condicions possibles.

L'hotel dels gemecs ens presenta un matrimoni benestant que després de quaranta anys de felicitat, l'esposa comença a malfiar de la fidelitat del seu marit, ja que, de cop i volta, la ignora en el compliment dels seus "deures maritals". Aquesta, juntament amb la complicitat d'una amiga, muntarà una estratagema per tal d'agafar-lo in fraganti. A partir d'aquí, tot es complica i esclaten els malentesos, els embolics, les casualitats... Tot en clau d'humor on sovint es freguen situacions absurdes.


Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros i de 10 euros amb els descomptes habituals, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12 i www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977665684) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Més informació:
Oriol Nicolàs Lluch
gerencia@tagelvendrell.cat
Tel. 977665684
www.tagelvendrell.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell