04-22 ivan-saez-quartetwUn homenatge a la música de Gerry Mulligan i Chet Baker tancarà l'edició d'enguany del Cicle de Jazz a l'Auditori, amb un concert que es farà a l'escola Músics del Vendrell el proper divendres 25 d'abril, a les 20.30 h.

La sessió de jazz anirà a càrrec del grup Xavi de la Salud Quartet, format per Xavi de la Salud, trompeta; Iván Sáez, saxo baríton; Jordi Mestres, contrabaix, i Fernando García-Ramos, bateria.

Per què aquest homenatge a Gerry Mulligan i Chet Baker? Gerry Mulligan va ser un dels músics de jazz més importants i respectats del segle XX, intèrpret de saxo baríton, i va ser un dels músics que als anys cinquanta va crear un quartet de jazz sense piano, Pianoless Quartet. Aquest quartet inicial comptava amb el trompetista Chet Baker. I des del primer moment el públic va ser captivat pel joc dialèctic entre els dos instruments: el saxo baríton de Ferry Mulligan i la trompeta de Chet Baker. El concert d'aquest proper divendres 25 inclourà alguns dels temes que més agradaven a Mulligan en la seva formació Pianoless Quartet.

Xavi de la Salud, Iván Saez, Jordi Mestres i Fernando García-Ramos són quatre reconeguts músics a les comarques de Tarragona. Junts o en formacions diferents fa anys que destaquen en el món del jazz. La recollida sala de l'escola Músics del Vendrell és un bon escenari per escoltar aquests temes clàssics del món del jazz.



©2019 Ajuntament del Vendrell