04-09 EndurowEl passat diumenge 6 d'abril, es va celebrar la setena edició de les "3 hores de resistència terra El Vendrell", que es va dur a terme als terrenys de la zona del Botafoc. Aquesta prova va ser organitzada pel Motor Club Vendrell, que, després de cinc anys, va tornar a organitzar aquest esdeveniment de gran atractiu per a molts aficionats i amants del motor.

 

La participació va ser un èxit, superant inclús el Campionat de Catalunya, amb 42 equips i 81 pilots de motociclisme d'enduro. Tant la meteorologia com l'organització van acompanyar perquè pilots i aficionats poguessin gaudir d'una gran jornada i d'un bon matí de diumenge.

Els guanyadors de la prova van ser Marc Fontanals i Sergi León, amb un total de 89 voltes. Tot i això, les classificacions generals van ser les següents:

SÈNIOR
1r. David Jané – Francisco Izquierdo (88 voltes)
2n. Daniel Sapiña (87 voltes)
3r. César Fernández – Jorge Martorell (86 voltes)

JÚNIOR
1r. Marc Fontanals – Sergi León (89 voltes)
2n. Jordi Ceuset – Albert Casas (86 voltes)
3r. Xavier Grau – Alex Cañellas (85 voltes)

VETERANS
1r. Antonio Amat – Carlos Ferré (66 voltes)
2n. Miquel Catasús (34 voltes)

CAMPIONAT PROVINCIAL
1r. David Jané (M.C. Vendrell)
2n. Jordi Cruset (M.C. Vendrell)

SOCIAL M.C. VENDRELL
1r. David Jané
2n. Jordi Cruset

L'entrega de premis va anar a càrrec de la delegada d'Esports a Tarragona, Gemma Solé, i del regidor d'Esports del Vendrell, Sergi Teruel. El regidor, admirat per la gran expectació i participació, va destacar l'organització de l'esdeveniment esportiu d'enduro a càrrec del Motor Club Vendrell i sobretot el fet de poder tornar a fer una prova d'aquest tipus en un marc immillorable, com és la zona del Botafoc, al mig del Vendrell. La propera fita que té previst l'entitat Motor Club El Vendrell serà el proper 18 de maig, amb la 2a Trobada de cotxes clàssics a la Rambla del Vendrell.©2019 Ajuntament del Vendrell