03-31 AjutswEl Patronat Municipal d'Esports del Vendrell obre la convocatòria d'ajuts per a la pràctica d'activitats esportives en edat escolar. L'objectiu d'aquests ajuts és evitar que cap escolar entre 3 i 16 anys deixi de fer esport per motius econòmics.

 

Aquesta línia d'ajuts es planteja com a suport a les famílies que viuen en situacions sociofamiliars i econòmiques difícils, i que per aquests motius tenen dificultats per accedir a les activitats esportives. El regidor d'Esports ha recalcat que aquesta iniciativa té previst donar suport a les famílies per poder pagar les quotes de les activitats esportives i que pretén fer participar el màxim nombre de nens i nenes d'un element comú com és l'esport per tal de cohesionar la societat i enfortir la convivència. Afegeix que no vol que cap infant es quedi sense fer esport al Vendrell.

Al web del Patronat es pot trobar tota la documentació i informació necessària per realitzar la sol•licitud. La data límit per lliurar la documentació és el 30 d'abril i cal presentar-la presencialment a l'oficina del Patronat Municipal d'Esports de dilluns a divendres de 9 h a 15 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell