03-21 TrackwEl TRACK. Concurs de Música del Vendrell 2014 ja té finalistes. El passat 19 de febrer va finalitzar el període d'inscripcions amb un total de 116 formacions. El Jurat del TRACK ha avaluat les diferents fases de selecció i ha escollit els vuit finalistes, tres dels quals són del Baix Penedès (s'entén per un grup del Baix Penedès aquell en què com a mínim un component estigui empadronat a la comarca) i cinc grups són de la resta de comarques de Catalunya.

 

Els membres del Jurat del TRACK són els següents: Jordi López, músic i representant de l'Associació de Músics del Baix Penedès; Jordi Ginesta, cantant de Bonobos, guanyadors del TRACK 2013; David Rosell, músic i productor; Jordi Bianciotto, periodista i crític musical, i Pep Blay, escriptor i periodista musical.

Pel que fa als finalistes del TRACK, el Jurat ha triat els següents grups:

Apollo Flytrap (pop alternatiu, Barcelona)
Chill and Seduce (rock-pop, Barcelona)
Cru! (rock, indie i funk, Girona)
Llorer (pop, Barcelona)
Los Berberechos en su Salsa (rumba, salsa i flamenc, Badalona)
Love Session (pop-rock, el Vendrell)
Ramastons (rock, el Vendrell)
See You Monday (rock, el Vendrell)

Els grups de reserva del TRACK són els següents:

1r reserva: Dead Parties (psychodelic indie rock, Barcelona)
2n reserva: Sifóra Kemfai Elföll (brass band, Tarragona)
Reserva Baix Penedès: Naves (rock sideral, Calafell/el Vendrell)

Durant el mes d'abril de 2014, aquests vuit grups enregistraran, a l'estudi de gravació La Casamurada, un disc en el qual hi haurà una cançó de cada grup. L'organització difondrà aquest CD entre els mitjans de comunicació, les empreses de representació i les administracions públiques, i en donarà 25 còpies a cada grup per al seu ús personal.

Així doncs, el diumenge 27 de juliol, els vuit grups finalistes faran una actuació en directe en la qual el Jurat triarà els tres millors grups i l'especial Baix Penedès.

L'organització vol agrair la participació dels grups a la setena edició del TRACK i el seu suport al concurs inscrivint-s'hi any rere any. També vol donar les gràcies als membres del Jurat per l'esforç que requereix ser-ne membre i per la seva dedicació en cada fase del procés de selecció.

 

Foto: Manel Lanzón



©2019 Ajuntament del Vendrell