03-19 P1010583 Façana Escola de Música 02 webL'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) del Vendrell impulsa la primera Trobada Simfònica d'estudiants de nivell mitjà i hi participa. La Trobada aplegarà setanta alumnes, vint-i-sis dels quals són del Vendrell.

La Trobada Simfònica és un projecte musical de formació de qualitat per a joves estudiants de nivell mitjà, creat i organitzat per les escoles EMMPAC del Vendrell, Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès i de l'Escola-conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú. Hi participaran alumnes dels tres municipis i també de l'escola d'Hostalets de Pierola i del Conservatori d'Igualada.

La prioritat d'aquest projecte és oferir la millor qualitat pedagògica possible als seus estudiants per mitjà d'un equip d'intèrprets professionals altament qualificats, juntament amb l'accés a un repertori de primera qualitat que difícilment es podria trobar en els àmbits educatius habituals. L'objectiu de la Trobada Simfònica és aconseguir que, al final de cada estada, tots i cadascun dels membres de l'orquestra hagin pogut viure un seguit d'experiències musicals úniques i que passin a ser una part fonamental i imprescindible de la seva formació.

L'activitat de la Trobada Simfònica es desenvoluparà en forma d'assajos orquestrals el cap de setmana del 22 i 23 de març a Vilanova i la Geltrú, i en assajos i concerts el cap de setmana del 29 i 30 de març. El dissabte 29 de març el concert serà a les 21 h, a l'Auditori de Vilafranca del Penedès, i el diumenge 30 de març, a les 12.30 h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell.

El director musical és Xavier Pagès, professor de l'EMMPAC.



©2019 Ajuntament del Vendrell