03-17 Expo PoméswSota el títol "e3: espero, enyoro, estimo", l'artista vallenca Rosalia Pomés presentarà a la Sala Portal del Pardo, a partir d'aquest divendres 21 de març, a les 8 del vespre, una obra plena de colors, textures i materials d'una exquisida delicadesa i que s'ofereix al púbic com un cant a la natura i també a les emocions essencials de l'ésser humà.


El conjunt de l'obra de Rosalia Pomés, tot i que no és de teixit, té un fort component tèxtil, un món que forma part de la vida de l'autora i que no l'ha abandonat mai en el seu recorregut artístic, que es mou entre la pintura, el collage i l'esmalt.

En aquesta mostra l'autora explora camins nous en l'estampació, el feltratge de la llana, el volum, el perforat, el relleu... i segueix amb els seus collages sobre fusta amb esmalt al foc sobre metalls. Utilitza materials com la llana dels Pirineus catalans, la fusta, el paper, les fulles, les fibres vegetals, l'esmalt al foc, el coure... Tot això produeix un contrast plàstic, mesclant materials nobles i humils, que interessen especialment l'autora.

Rosalia Pomés és de Valls i va cursar estudis d'art amb l'especialitat de pintura a l'Escola d'Art de la Diputació de Tarragona. Ha fet nombroses exposicions, tant individuals com col·lectives, arreu de l'Estat espanyol i també a París, Gant (Bèlgica), Roma i Ravenstein (Holanda).

L'exposició es podrà visitar a la sala vendrellenca fins al diumenge 20 d'abril, en el següent horari: de dimarts a divendres, de 17 h a 20 h, dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i diumenges d'11h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell