AVE CESARwEl Carnaval del Vendrell 2014 ha reunit a 2.800 persones que han participat en la rua de Carnaval, repartits en 22 carrosses i 5 comparses, en un recorregut pel centre de la vila que enguany ha tornat a finalitzar a la Rambla.
Tal com es va fer l'any passat, en la present edició també hi ha hagut premis per a les carrosses, comparses i disfresses més originals, divertides i elaborades.

Els guanyadors en les diferents categories han estat:

Carrosses locals: 1r premi: AVE CESAR
2n premi: ELS ARLEQUINS

Carrosses visitants: 1r premi: LES BRÚIXOLES MÀGIQUES (Guardiola de Font-rubí)
2n premi: FANTASIA EL REI DEL JARDÍ (Associació Carnaval Sant Pere Molanta)

Millor comparsa: Premi únic: QUE VE EL LLOP (escola de dansa Aula 3, el Vendrell)

Millor disfressa : premi únic: LA MÀGIA D'UN POBLE –ALEGRIA VENECIANA (Les Cabanyes)

 

Un Dijous Gras molt participatiu

L'aposta per fer una arrencada de Carnaval engrescadora i participativa ha repetit èxit amb un Dijous Gras farcit d'activitats per als més petits. Aquest any, l'arribada del Carnestoltes va ser una mica més espectacular, ja que es va apropar a la plaça Vella escortat de tres cotxes clàssics decorats per a l'ocasió.

Mentrestant, els més petits van assaborir una xocolatada que va congregar prop de 400 persones que, seguidament, van gaudir de l'espectacle infantil Bon viatge, de la companyia Encantèrium: un recorregut per les diverses cultures del món per acabar explicant el Carnaval de l'Uruguai i donar pas a l'arribada del Carnestoltes i els posteriors parlaments des del balcó de l'Ajuntament.


Des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell s'ha fet una valoració molt positiva del funcionament i la participació del Carnaval 2014, i un cop més es vol donar les gràcies a tots els col·laboradors que han posat el seu granet de sorra en la celebració d'aquesta festa.



©2019 Ajuntament del Vendrell